Scrisoarea #39

Iubitul meu,

Așează-te în fotoliu sau mergi la geam. Prepară-ți o ceașcă de cafea sau toarnă-ți o cană de suc rece. Îmbracă-te în cele mai festive haine pe care le ai sau îmbracă-te în ..... nuditate. Include o muzică lină sau ascultă tăcerea. Și .... simte-te bine.

                                         Minunăție de la Elena Vizerskaia


Agitația lumii moderne, time și task managementul eficient, convingerile că trebuie să avem o viață socială activă și un networking cît o țară (chiar dacă cunoști mai puțin de o treime, dar îți pasă cu adevărat poate de a 20-a parte din ei), zecile canale de informare și tendința asta de a fi unical (care de fapt îi face pe toți la fel), face să uiți de tine. 

De Tine. Nu de numele tău, poziția ta în societate, fizicul și stilul de îmbrăcăminte. De Tine care simte, visează, iubește, care are temeri și dorințe, care și-a ascuns dorințele într-un colț de suflet sau poate dimpotrivă, și le-a pus în fața ochilor și le realizează pe rînd.

                                         Minunăție de la Elena Vizerskaia

Oprește-te, dîn cînd în cînd, sau poate mai des, fă lucruri care-ți plac cu adevărat, comunică cu oameni cu care într-adevăr te simți înțeles și ... bine, ascultă muzica care-ți place, ascultă-ți intuiția (chiar dacă pare că aberează) și petrece timpul cu conștiința și spiritul tău.

Femeia,
care azi se simte bine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu