Scrisoarea #35

Iubitul meu,

Sunt flămîndă. De oameni care gîndesc, care creează și a care au imaginație. Doamne, cît de mult am obosit de fenomenul "copy-paste". Idei, stil de viață, cuvinte, până și păreri... 90% sunt copy-paste. Și cît de hapsîn mă infrupt cu cuvintele unui om cu imaginație.

Și uneori, ba chiar deobicei, cel mai frumos loc de pe Pămînt ...
e în capul tău. Acolo sunt oamenii dragi, cărțile preferate, pasiunile și tentațiile. Acolo poți desena lumea așa cum îți place, cu vii colori sau cu frumusețea lui Burton. Poți crea oameni, clădiri, universe. Poți retușa lumea reală și poți realiza lucruri pe care nu ai avea curajul sau posibilitatea să le faci în realitate. Și cum poți schimba ACEASTA pe un patetic copy-paste?



Și una din cele mai mari minciuni este că cineva "nu are imaginație". Pînă și cei mai uscați matematicieni au imaginație. Pur și simplu ei o folosesc altfel, sau ea le deseneză alte lumi, cu cifre, figuri geometrice.

E ușor, te întinzi pe canapea, pui piesa preferată, închizi ochii și ... creezi.... Și e frumos. Și e mult mai special și deosebit decît un simplu "copy-paste". E mult mai veridic, mai autentic și .... liber.

Femeia,
care îi mulțumește unui bărbat pentru imaginația sa


Un comentariu: